Nieuwjaarsnacht in Assen

01-01-2008 13:36

Reportage 1 http://www.nufoto.nl/2008/01/01/weinig-vuurwerk-te-zien/

Assen - Het nieuwe jaar was nog maar een paar minuten oud, toen een 46-jarige man uit Assen aan de Violenstraat gewond raakte door vuurwerk. Hij kwam te dicht bij vuurwerk dat al was aangestoken en raakte gewond aan zijn gezicht. Hij is met de ambulance naar het Wilhelminaziekenhuis gebracht.

Naast de drie auto’s onder het appartementencomplex aan de Overcingellaan zijn in Assen nog zeven auto’s in brand gestoken. Tussen vier en zes uur ontstond brand in vijf auto’s aan de Schultestraat, een aan het Rochtplein en een aan de Groen van Prinstererlaan. Drie van deze auto’s brandden geheel uit, de anderen gedeeltelijk. De politie onderzoekt deze branden.

Rond 01.30 kreeg de politie een melding van een insluiper in het verzorgingstehuis aan de Slinge. Agenten troffen daar een 58-jarige Assenaar aan, die daar niet thuis hoorde. Hij is aangehouden en ingesloten.

Rond 04.30 is de politie te hulp geroepen bij een opstootje in de Rolderstraat. Nadat de partijen in eerste instantie uit elkaar waren gehaald, zagen de aanwezige agenten dat een 25-jarige man uit Assen opnieuw de strijd aan wilde gaan en een andere man trapte. Hij werd direct aangehouden en kan een proces-verbaal voor mishandeling tegemoet zien.

Even later kreeg de politie een melding van een ruzie in de Roldertunnel. Aan de Rolderhoofdweg werd vervolgens een 20-jarige Assenaar aangehouden. Hij had een 17-jarig meisje en een 25-jarige man uit Assen geschopt en geslagen. Wat de reden daarvan is, moet nog worden uitgezocht. De verdachte is ingesloten voor een verder onderzoek.

Rond halfacht op Nieuwjaarsmorgen zagen agenten op de Borgstee enkele mensen met elkaar in gevecht. Iets dichterbij gekomen bleek dat een 20-jarige man uit Emmen een 24-jarige Assenaar met een stuk hout van een meter had geslagen. Hij werd aangehouden en ingesloten voor een nader onderzoek.

16 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57