Nieuwjaarsnacht in de regio Rivierenland

01-01-2008 13:43


Westervoort - De politie kon in Westervoort een veertienjarige jongen uit die plaats op heterdaad aanhouden bij het vernielen van een auto. De jongen is ingesloten.

Bij de feesten in Zevenaar, Westervoort, Duiven en omgeving was geen politiebemoeienis nodig.

In Elst is op oudejaarsdag om 13:15 uur een 15-jarige Elstenaar aangehouden. Hij zou vuurwerk hebben gegooid naar een auto, waardoor deze beschadigd zou zijn. Tegen de vijftienjarige is proces-verbaal opgemaakt en Justitie beslist wat er verder gaat gebeuren.

Van ongeveer 01:30 uur tot 04:45 uur was er in Angeren in de Iepenstraat sprake van een gaslek. Door vermoedelijk zwaar vuurwerk in een straatkolk zou een gasleiding geknapt zijn. Doordat er geen gas in de omgeving was waar te nemen, hoefde er niet ontruimd te worden.

Om 03:30 uur heeft de politie het rijbewijs ingenomen van een veertigjarige Arnhemmer. De man reed over de Stadswal in Huissen en bleek een alcoholpromillage te hebben van 2,26; bijna vijf keer zoveel dan (of is het: als) is toegestaan.

In Zetten en Huissen zijn in totaal vier auto’s de sloot in gereden. In Zetten lagen er in de sloot aan de Stationsstraat twee auto’s, een derde was er inmiddels uitgehaald. De politie kreeg omstreeks 05:00 uur ook een melding dat er een auto in het water zou liggen in de Linge aan de Bergerdensestraat in Huissen. Ter plaatse troffen agenten een auto half in het water aan. Na controle bleek dat er niemand meer inzat, er werden geen personen aangetroffen.

14 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57