Ongeval op de A15 Dodewaard

25-03-2008 17:46

Reportage 1 http://www.112rivierenland.nl/fotoalbums/album-1088.html

Dodewaard - Dinsdagmorgen vonden kort na elkaar meerdere aanrijdingen plaats op de A15. Deze aanrijding gebeurden op de rijbaan richting Nijmegen tussen de afslag Dodewaard en de afslag Andelst. Hierbij raakten drie mensen gewond. Door het ongeval ontstonden lange files.

De ongevallen vonden rond 07.30 uur plaats. Bij de eerste aanrijding waren drie personenauto betrokken. Het betrof een zogenaamde kop-staartbotsing. Bij dit ongeval raakte een 32-jarige inwoonster van Rhenen licht gewond. Na onderzoek in het ziekenhuis mocht zij weer naar huis.Bij een tweede aanrijding op korte afstand van de eerste waren eveneens drie auto’s betrokken. Hierbij was alleen materiele schade.

Een derde aanrijding, dicht bij de afslag Dodewaard, leverde twee gewonden op. Hier was een personenauto tegen de achterzijde van een vrachtauto gereden. Twee inzittende van de personenauto raakten gewond, waarvan één ernstig.
De afhandeling van deze ongevallen gebeurt door politiemensen van het Korps Landelijke Politiediensten. Die hebben ook de gegevens van de betrokken slachtoffers verzameld.

14 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57