Ongeval in Etten met gewonden

27-04-2008 13:45

Reportage 1 http://feeds.feedburner.com/~r/112achterhoek-nieuws/~3/278742375/uitrukken.php

Etten - Bij een verkeersongeval op de parallelweg langs Oude IJsselweg N817 in Etten is zondagochtend een echtpaar gewond geraakt. De man en de vrouw zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde even voor half tien bij een tankstation aan de Oude IJsselweg. Een automobilist reed vanaf het tankstation de parallelweg langs Oude IJsselweg op, maar zag daarbij de auto van het echtpaar die in de richting van Doetinchem reed, over het hoofd. De bestuurder van deze auto week uit en kon een aanrijding voorkomen. Maar verloor daarbij de controle over de auto waardoor deze tegen een boom belandde. De bestuurder raakte licht gewond en kon de auto zelfstandig de auto verlaten. Zijn vrouw raakte bekneld in de auto. De brandweer heeft het dak van de auto gehaald, zodat de vrouw met een wervelplank uit de auto kon worden gehaald.

Het echtpaar werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De verkeersongevallen analyse van de politie heeft sporenonderzoek gedaan om de exacte toedracht vast te leggen. Een bergingsbedrijf heeft het wrak afgesleept.(bron: 112 Achterhoek nieuws)

16 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57