Eenzijdige aanrijding met beknelling

22-07-2008 21:27

Reportage 1 http://www.112fryslan.nl/zomplog/?content=detail&id=2880

Zweins - Vanmiddag rond 13:25 uur kregen de diverse hulpdiensten een melding van een aanrijding met beknelling aan de Rijksstraatweg nabij Zweins. Hier was een Opel personenauto door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt en met de bestuurderskant tegen een boom tot stilstand gekomen.

Brandweer Menaldum kwam ter plaatse met 2 voertuigen. Ook de traumaheli vanuit Groningen kwam ter plaatse voor assistentie van het ambulancepersoneel. Omdat het slachtoffer moeilijk bereikbaar was werd na overleg tussen brandweer, ambulance en MMT besloten om de hulpverlenings wagen van brandweer Leeuwarden te laten komen. Deze beschikt over een speciale takel, waarmee de auto een stukje van de boom afgetrokken werd.

Na ruim anderhalf uur werd het slachtoffer bevrijd uit de auto. Het slachtoffer is per ambulance onder politiebegeleiding naar het MCL gebracht. De politie heeft de weg tussen Dronrijp en Franeker afgesloten voor al het verkeer. De VOA is ter plaatse geweest om een onderzoek te doen naar de oorzaak van het ongeval.
(bron: 112 Fryslan)

10 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57