5-jarig jongetje omgekomen bij ongeluk met tractor

14-09-2008 13:27

Reportage 1 http://www.112ijsselstreek.nl/09132008_FB_ddongeval_klarenbeek.htm

Klarenbeek - Bij een noodlottig ongeval aan het Kanaal Zuid ter hoogte van Klarenbeek is zaterdagmiddag een 5-jarig jongetje omgekomen.

Het jongetje werd op zijn fiets aangereden door een trekker. Het ging om een Nederlands jongetje dat bij zijn moeder in het Duitse Emmerich woonde, maar op bezoek was bij zijn vader in Klarenbeek. Het jongetje reed met zijn fiets over een talud langs het kanaal. Waar planken over een greppel waren gemaakt kwam het jongetje plotseling vanuit de struiken de weg op gefietst. De 44-jarige trekkerrijder uit Klarenbeek (gem. Voorst) kon het ongeval niet meer voorkomen. Het jongetje overleed nog voor de komst van de traumahelikopter op de plek des onheils.

Reconstructie van het ongeval door de politie heeft uitgewezen dat de bestuurder van de trekker geen schuld heeft aan het ongeval. De politie meldt dat de trekkerbestuurder het jongetje niet heeft zien aankomen. Omgekeerd vermoedt de politie dat ook het jongetje de trekker niet heeft gezien. (bron: 112 IJsselstreek)

13 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57