Jongen omgekomen bij ongeluk met tractor

11-10-2008 10:09

Reportage 1 http://www.112achterhoek-nieuws.nl/uitrukken.php?id=3336
Reportage 2 http://www.nufoto.nl/2008/10/11/14-jarige-jongen-komt-om-bij-verkeersongeval-...
Reportage 3 http://www.nufoto.nl/2008/10/10/dodelijk-ongeval-doetinchem/

Doetinchem - Een 14-jarige jongen uit Kilder is vrijdagmiddag 10 oktober in het ziekenhuis overleden nadat hij kort daarvoor zwaar gewond raakte bij een ongeval met een tractor. Het ongeval gebeurde op de kruising van de Liemersweg met de Energieweg in Doetinchem. De politie zoekt getuigen van het ongeval.

Het ongeval werd omstreeks 14.30 uur gemeld bij de alarmcentrale. De jongen reed met zijn fiets de met verkeerslichten beveiligde kruising op en kwam in botsing met een tractor waarachter een aanhangwagen met maïs was gekoppeld. Deze werd bestuurd door een 21-jarige man uit Doetinchem.

De fietser raakte bij het ongeluk zwaargewond. Voor de hulpverlening is een traumahelikopter naar Doetinchem gekomen. Na te zijn gestabiliseerd is het slachtoffer onder politiebegeleiding met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd en korte tijd later overleden.

De jongen was een scholier van het Metzo College in Doetinchem. Volgens scholieren die vrijwel tegelijkertijd met de 14-jarige jongen de kruising over wilden steken stond het stoplicht voor hun op groen. De politie bevestigde dat niet en gaat de oorzaak van het ongeval onderzoeken. De medescholieren zijn opgevangen in de school en voor hen is slachtofferhulp ingeschakeld. (bron: 112 Achterhoek nieuws)

15 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57