Auto tegen boom door modder op de weg

19-10-2008 10:33

Reportage 1 http://www.waldnet.nl/wn/nieuws/22762/Modder_op_de_weg:_auto_tegen_boom.html
Reportage 2 http://www.zideo.nl/zideomediaplayer.php?zideo=6c4965526e413d3d&playzideo=6d4...
Reportage 3 http://www.112fryslan.nl/zomplog/index.php?content=detail&id=3229

Oudega - Door modder op de weg is zaterdagmiddag rond 15.00 uur een auto tegen een boom gereden op de Aldegeasterdyk bij Oudega. Van het land aan de weg was maïs van het land gehaald en door het vervoer over de weg was modder op het wegdek gevallen. Door de regen was het hierdoor spekglad geworden waardoor de automobiliste in haar Renault Megane gewoon op een recht wegstuk in de slip raakte en daarna tegen een boom tot stilstand kwam.

Een omstander die achter haar reed heeft eerste hulp verleend en heeft de vrouw na het ongeval thuis gebracht. Ze heeft later uit voorzorg een huisarts bezocht. Er werden twee ambulances naar het ongeval gestuurd. Ook de brandweer van Drachten was gealarmeerd omdat er sprake zou zijn van een beknelling maar de brandweermannen hoefden niet meer in actie te komen aangezien de vrouw al verdwenen was bij aankomst. De traumahelikopter was ook onderweg vanuit Gronigen, maar deze werd gecanceld.

Omdat door het gladde wegdek een gevaarlijke situatie was ontstaan heeft de politie de weg afgesloten. Het loonbedrijf die de maïs van het land had gehaald heeft het wegdek weer schoongemaakt. (bron: Waldnet)

10 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57