Auto over de kop na aanrijding bij Munnekezijl

30-10-2008 23:11

Reportage 1 http://www.radionof.nl/?page=42&album=1245

Munnekezijl - Donderdagmiddag rond 16.15 uur heeft een aanrijding plaats gevonden op de T-kruising Van de Kwelderweg en de Nittersweg nabij Munnekezijl tussen twee auto’s. Hierbij raakte een vrouw gewond. Een automobilist wilde vanaf de Kwelderweg afslaan richting Zoutkamp, hierbij zag hij een naderende bestelbus over het hoofd. Ondanks krachtig remmen kon een aanrijding niet meer worden voorkomen.

De bestelbus, welke in de richting van Munnekezijl reed, werd op de zijkant geraakt waardoor de bestuurster de macht over het stuur verloor. De bus begon te slingeren, sloeg een keer over de kop en kwam tot stilstand tegen een lantaarnpaal. Men mag van geluk spreken dat de auto precies tegen de lantaarn kwam, anders was deze door gerold, zeker nog tientallen meters verder, bij het taluud naar beneden.

De vrouw raakte door het ongeval wel gewond en is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De andere automobilist kwam met de schrik vrij. Bergingsbedrijf Van Kammen heeft beide voertuigen geborgen. (bron: Radio Noordoost Friesland)

15 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57