Ongeval met politieauto bij afzetten A9 na ander ongeval

02-11-2008 16:03


Kolham -

Vrijdagavond even voor de klok van middernacht heeft er een aanrijding tussen 2 personenauto's plaatsgevonden op de A9 ter hoogte van hectometerpaal 66.7 bij Heiloo.


Een 28 jarige vrouw uit Uitgeest reed met 120 kilometer per uur achterop een 49 jarige Amsterdammer die maar 85 kilometer per uur reed, dit gebeurde doordat de vrouw iets van de passagiersstoel moest pakken. De auto van de amsterdammer spinde rond en kwam tegen de vangrail tot stilstand. Hierbij raakten de beide bestuurders gewond, en zijn afgevoerd naar het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk.


Tweede ongeluk, politieauto bij betrokken

Toen er een politie auto ter plaatse kwam bij het eerste ongeluk, wou deze vanaf de vluchtstrook de A9 afzetten maar kwam in botsing met een personenauto bestuurd door een 21 jarige vrouw uit Velsen-Noord. De vrouw en haar 17-jarige passagier zijn overgebracht naar het Medisch Centrum Alkmaar wat zij waarschijnlijk vandaag weer kunnen verlaten. De politieagent kon na behandeling in het ziekenhuis alweer naar huis.


Bij de 2 ongelukken zijn in totaal 5 gewonden gevallen. De A9 is ongeveer 1 uur en 3 kwartier afgesloten geweest voor alle verkeer vanuit de richting Alkmaar-Haarlem.


15 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57