Twee polen gewond bij ongeval Lauwerzijl

09-11-2008 15:47

Reportage 1 http://www.waldnet.nl/wn/nieuws/22988/Polen_gewond_bij_ongeval_Lauwerzijl.html
Reportage 2 http://www.radionof.nl/?page=42&album=1276

Lauwerzijl - Zondagmorgen rond 11.00 uur zijn twee personen gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Stadsweg nabij Lauwerzijl. De automobilist vloog door (nog) onbekende oorzaak uit de bocht, botste tegen een boom waarna hij vervolgens in de bosjes tot stilstand kwam. De hulpdiensten rukten massaal uit waaronder politie, twee ambulances, het brandweerkorps van Zoutkamp en de traumahelikopter.

De bijrijder moest door de brandweer uit zijn benarde positie worden bevrijd. Hierna werd deze met onbekende verwondingen, per ambulance overgebracht naar het UMCG in Groningen. De bestuurder van de auto werd bij het ter plaatse komen van de hulpdiensten naast het voertuig in de bosjes gevonden. Ook hij werd na stabilisatie per ambulance overgebracht naar het UMCG. Bureau Verkeersongevallen Analyse van de politie Groningen heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. De auto raakte total loss. (bron: Radio Noordoost Friesland)

10 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57