Felle brand in Zutphen

30-11-2008 13:50

Reportage 1 http://gelrenieuws.nl/2008/11/felle-brand-in-leesten-oost.html

Zutphen - Aan de Waldorfstraat in Zutphen heeft zaterdagavond een felle brand gewoed. Niemand raakte gewond. Een personenauto en twee carports gingen geheel in vlammen op. Twee schuren en inboedel raakte zwaar beschadigd. De brand is mogelijk aangestoken.

Bij de brandweer kwamen even voor middernacht meerdere verontruste telefoontjes binnen. Toen de brandweer een kleine tien minuten later arriveerde sloegen de vlammen hoog om zich heen. De brandweer had het vuur binnen 30 minuten onder controle. Het na blussen nam nog geruime tijd in beslag.

Het toegestroomde publiek, sommige slechts in nachtkleding, werd door de politie op veilige afstand gehouden.

De schade die door de brand is aangericht is groot. Een personenauto ging geheel in vlammen op. De carport waaronder de auto stond brandde ook af. Net als de carport van de buren. Aangrenzende schuren aan weerszijde raakte zwaar beschadigd. Ook de inboedel liep schade op.

Volgens de politie is de brand vermoedelijk aangestoken, mede omdat even verderop in een steegje een deur van een schutting sporen van brandstichting vertoonde. Een omwonende had de deur, een kwartiertje voor het uitbreken van de grote brand, geblust. De politie is een onderzoek gestart. (bron: GelreNieuws)

10 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57