Handrem vergeten: vrachtwagen botst in Gendringen

01-01-2009 13:13

Reportage 1 http://s01.dricom.nl/~nie112/uitrukken.php?id=3660

Gendringen - Op oudjaarsdag vond er een aanrijding met vrachtwagen zonder chauffeur in Gendringen op de Ganzenmarkt plaats. Het ongeval gebeurde omdat een vrachtwagenchauffeur uit Doetinchem zijn vrachtwagen op de ganzenmarkt parkeerde, in de richting van de PR Hendriklaan ,deze weg loopt naar beneden.

De chauffeur wilde even met een andere trukker praten en stapte zijn truck uit en raakte aan de praat en hij was vergeten zijn handrem erop te zetten.

Toen begon de truck weg te rijden zonder chauffeur en hij raakte daar eerst een grijs geparkeerde wagen, die aan de linker kant van de weg stond.

Daarna ramde de chauffeur loze truck een geparkeerde wagen die aan de rechterkant van de weg in de parkeerhaven stond geparkeerd. En die wagen werd op de stoep gedrukt en daarna ramde de truck nog een lantaarnpaal uit de grond.



De politie was ter plaatse en heeft de nuon opgeroepen omdat de lantaar uit de grond was en er stroom draden los lagen.

De grijze auto werd afgesleept door bergings bedrijf Gerritsen uit Wehl en die bracht de auto naar auto bedrijf Gendringen aan de PR Hendriklaan in Gendringen.

De chauffeur van de truck heeft nog geprobeerd om er achter aan te rennen om eventuele schade te verkomen maar dat is hem niet gelukt. (bron: 112 Achterhoek nieuws)

15 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57