Ongeval met beknelling tussen Borger en Stadskanaal

03-02-2009 07:51

Reportage 1 http://www.112groningen.nl/Groningen/nieuws/5261/

Borger - Zondagavond werd de brandweer van Borger gealarmeerd voor een ongeval met beknelling, op de provincialeweg N374 (Borger-Stadskanaal) bij hectometerpaal 10,1. (Dit is tussen de afslag Mondenweg en Buinen).

Het bleek dat er een auto in de sloot lag waarin zich meerder gewonden bevonden. De brandweer van Borger heeft het dak van de auto verwijderd om de gewonden te bevrijden. De hulpdiensten waren met groot materieel uitgerukt, zo was onder andere brandweer Borger met 2 voertuigen ter plaatse, was de Officier van Dienst van de brandweer ter plaatse, zijn er 4 ambulances en het Mobiel Medisch Team met de traumabus ter plaatse geweest en diverse politie eenheden waaronder de VOA. Tijdens het ongeval is de weg geruime tijd afgesloten geweest en werd het verkeer omgeleid. Over de toedracht van het ongeval is nog niets officeel bekend, alhoewel het erop lijkt dat de bestuurder of bestuurster van het voertuig in de rechterberm is gekomen en na een stuurcorrectie in de sloot aan de linkerzijde is beland. Daar is de auto 180 graden gedraaid. (bron: 112 Groningen)

9 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57