Eenzijdig ongeval Kampen

05-04-2009 17:28

Reportage 1 http://www.regiomeppel.nl/index.php?frame=bekijkNieuws.php?ID=9962
Reportage 2 http://www.meternieuws.nl/item.php?id=5589
Reportage 3 http://www.zideo.nl/zideomediaplayer.php?zideo=6b346d5a6d773d3d&playzideo...
Reportage 4 http://www.brandweerflits.nl/2009/fotoboek.html

Kampen - Zaterdamorgen, rond tien over half drie, heeft er op de MR. JLM Niersallee een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een automobilist komende vanuit de richting Zwolle raakten net na de Molenbrug de controle over zijn voertuig kwijt. De man belande in de berm waarna de wagen onbestuurbaar werd. NA enkele verkeersborden te hebben geramd vloog de auto enkele malen dwars over de kop. Hierbij braken beide achterwielen af. De auto eindigde op de zijkant. De bestuurder kwam bekneld in zijn voertuig te zitten en moest door de brandweer worden bevrijd.

Een paar medewerkers van een glasvezelbedrijf kropen door het oog van de naald. Zij waren druk aan het werk in een tentje op het fietspad toen plotseling een harde knal klonk. Dit was de onbestuurbare auto die rakelings langs de tent en de geparkeerde auto"s vloog.

De automobilist kon, nadat de brandweer het dak gedeeltelijk had verwijdert, met de wervelplank uit de auto gehaald worden. Nadat de man ABC stabiel was werd hij overgebracht naar het ziekenhuis. Over zijn verwondingen is niets bekend. De verkeersongevallen analist had heel wat werk om alle ravage op de foto vast te leggen. Berger Leerentveld mocht na deze handelingen alle onderdelen bij elkaar zoeken en de overblijfselen van de Daewoo Kalos op zijn wagen laden. Tegen half vijf vertrok het laatste voertuig van de ongevallocatie. (bron: Regio Meppel)

13 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57