Aanrijding met beknelling Sassenheim

21-04-2009 20:17

Reportage 1 http://112hm.nl/web/2009/04/21/aanrijding-met-beknelling-sassenheim/

Sassenheim - Vandaag omstreeks half vier werden de hulpdiensten met spoed opgeroepen voor een aanrijding met beknelling op de kruising van de Oosthoutlaan en Edisonstraat in Sassenheim.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse, ondanks het drukke verkeer in beide richtingen. De Officier van Dienst (Brandweer) en de OvD-Geneeskundigedienst waren ter plaatse, net zoals voertuigen 643 (Sassenheim), 591 (OvD Brw) en de 684 (Sassenheim). Ook waren er drie ambulances ter plaatse, allen uit Leiden (123, 125 & 127) en de 801 van de OvD-G.

Het bleek te gaan om twee auto’s die elkaar geraakt hebben en waarbij drie mensen bekneld waren. Eén man kwam, zo blijkt, met de schrik vrij. De andere vrouw werd met behulp van een nekkraag uit de auto gehaald.

De andere twee inzittenden van ouder type Volvo kwamen er minder gemakkelijk vanaf: deze moesten uitgeknipt worden door de brandweer. Deze mensen zijn met spoed afgevoerd na gestabiliseerd te zijn door middel van een ‘rugplank’ en een nekkraag. Alle drie de gewonden zijn met spoed afgevoerd. De opgelopen verwondingen zijn ons verder onbekend.(bron: 112 Hollands Midden)

9 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57