Ongeval op Dedemsweg bij Dalfsen

09-05-2009 16:57

Reportage 1 http://www.regiomeppel.nl/index.php?frame=bekijkNieuws.php?ID=10377
Reportage 2 http://www.kilroynews.net/special/2009-05/20090508-2.htm
Reportage 3 http://www.zideo.nl/zideomediaplayer.php?zideo=6b346d5a6d773d3d&playzideo...
Reportage 4 http://www.meternieuws.nl/item.php?id=5667

Dalfsen - Op de Dedemsweg te Dalfsen heeft vanmiddag een zware aanrijding voorgedaan. Een inwoner van Dalfsen reed in zijn Volkswagen Caddy en kwam, doordat hij met zijn telefoon in de weer was, op de verkeerde weghelft terecht. Hier kwam de man in botsing met een vrachtwagen bestuurd door een man uit Hasselt. Na het ongeval waren beide voertuigen onbestuurbaar en kwamen in de naastgelegen sloot terecht. De chauffeur trachtten nog het voertuig te ontwijken maar dit lukten helaas niet goed genoeg. Door de enorme klap waren de brokstukken van de auto over de gehele weg bezaaid.

De man in de Volkswagen is door de brandweer uit zijn totaal vernielde auto bevrijd waarna de man met spoed is overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn verwondingen zijn niet bekend. De man uit de vrachtwagen, die op weg was naar zijn laatste adresje voor vandaag, kwam geheel ongeschonden uit de cabine.

Nadat de VOA, in de stromende regen en stormachtige wind, de zaak op papier had vastgelegd, kon berger Leerentveld de auto’s afslepen. De Dedemsweg is tussen de N340 en het Westeinde in Nieuwleusen urenlang afgesloten geweest. (bron: Regio Meppel)

13 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57