Twee doden bij ongeluk Moerdijk

22-05-2009 10:32

Reportage 1 http://www.brandongevallen.nl/site/newsbringer_read.php?bericht=DjWBIvBBBf2S4...

Moerdijk - Een verkeersongeval op rijksweg A17 bij Moerdijk heeft vrijdagmorgen het leven gekost aan een 23-jarige Rotterdammer en een 24-jarige vrouw uit Capelle aan de IJssel. De Rotterdammer bestuurde rond 00.30 uur een auto die in een bocht met de aansluiting op de A16 (richting Dordrecht) door nog onbekende oorzaak met vermoedelijk hoge snelheid uit de bocht vloog.

De auto is vervolgens van het talud afgerold en in een sloot naast de Ketelpolder Oost in het water tot stilstand gekomen. De Rotterdammer werd tevergeefs gereanimeerd, de vrouw uit Capelle aan de IJssel bleek uit de auto geslingerd. Zij werd even verderop gevonden en bleek ook overleden.

Twee andere inzittenden, een 21-jarige man uit Hellevoetsluis en een evenoude vrouw uit Spijkenisse, konden op eigen kracht het wrak verlaten. Zij zijn met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Verkeersongevallenanalisten van de politie Midden en West Brabant hebben ter plaatse een technisch (sporen)onderzoek ingesteld. Over de exacte oorzaak is nog geen duidelijkheid. Er zal nog een technisch onderzoek van de auto plaatsvinden om te kijken of daaraan mogelijk gebreken waren die een rol kunnen hebben gespeeld.

13 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57