Drie gewonden bij ongeval op A7 bij Marum

25-05-2009 21:40

Reportage 1 http://www.hvnieuws.nl/index.php?action=1&id=1142
Reportage 2 http://www.112marum.nl/bericht.php?id=3055

Marum - Een Fiat busje met zeven inzittenden is maandag aan het begin van de avond over de kop geslagen op de snelweg A7 bij Marum. De inzittenden kwamen bij hun werk, Wasserij de Blinde uit Heerenveen, vandaan en waren op weg naar huis in Winschoten. Net na de afslag Frieschepalen kreeg het busje waarschijnlijk links achter een klapband waardoor de bestuurder de macht over het stuur verloor, over de kop sloeg, om vervolgens in de rechter berm tot stilstand te komen.

Van de zeven inzittenden moesten er drie naar het ziekenhuis voor verder onderzoek en eventuele behandelingen. Een vader met zijn zoon zijn per ambulance naar het Martini ziekenhuis in Groningen gebracht. Een vrouw is naar het ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten gebracht.

Het verkeer tussen Drachten en Groningen heeft ten tijde van het ongeval en de afhandeling hiervan hinder ondervonden. Bureau verkeersongevallen analyse van de politie Groningen heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. (bron: HV Nieuws)

15 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57