Grote uitslaande brand in Lichtenvoorde

07-06-2009 21:37

Reportage 1 http://www.112achterhoek-nieuws.nl/uitrukken.php?id=4256
Reportage 2 http://www.zideo.nl/zideomediaplayer.php?zideo=6c496955&playzideo=6b34475...

Lichtenvoorde - In een loods met huisafval van de firma Dusseldorp aan de Galileistraat in Lichtenvoorde heeft vrijdagavond een grote uitslaande brand gewoed. Er raakte niemand gewond.

Volgens de brandweer werd de brand op industrieterrein de Nieuwe Kamp werd omstreeks 19 uur gemeld. Op dat moment was er niemand bij het bedrijf aan het werk. De brand woedde in een grote loods met huisafval. Toen de brandweer arriveerde sloegen de vlammen uit het dak. De rookontwikkeling was tot in de wijde omgeving waarneembaar. Om overslag naar een naastgelegen vuurwerkbedrijf te voorkomen werd door de brandweer groot opgeschaald. De brandweer van Lichtenvoorde kreeg assistentie uit Aalten en Winterswijk. Even voor 20 uur kon het sein brandmeester worden gegeven. De brandweer is momenteel nog aan het nablussen. Met behulp van een shovel wordt het afval uit elkaar getrokken, zodat het geblust kan worden. De brand is mogelijk ontstaan door broei in een berg afval.

9 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57