Kettingbotsing op A28

20-06-2009 08:05

Reportage 1 http://www.regiomeppel.nl/index.php?frame=bekijkNieuws.php?ID=11344

Staphorst - Op de snelweg A28 heeft vanmiddag een kleine kettingbotsing voorgedaan. Bij de aanrijding waren vier voertuigen betrokken. Een Opel Combo botste achterop een Opel Astra. Deze stond vlak achter een Kia Shuma die op zijn beurt weer tegen een Volvo S40 botste.

De brandweer van Zwolle kreeg een melding van een ongeval met letsel maar hoefde niet in actie te komen. Al de slachtoffers stonden al naast hun voertuigen en werden uiterst voorzichtig op een wervelplank geplaatst door het personeel van een viertal ambulances. Zij zijn met nek en rugklachten overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle.

Het ongeval zorgde voor een meer dan 12 kilometer lange file. Het verkeer werd mondjesmaat van de snelweg afgeleid waarna het later weer de oprit nabij de Lichtmis op kon rijden. Het ongeval had zich namelijk midden op het viaduct voorgedaan.

Berger Hooikammer hoefden slechts 2 voertuigen af te slepen waarna snel de weg weer werd vrijgegeven. De andere rijbaan richting Zwolle had ook enige vertraging. De file die daar ontstond kwam door de kijkers naar het ongeval.

9 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57