Twee botsingen op Den Elterweg Zutphen

26-06-2009 20:29

Reportage 1 http://www.ijsselnieuws.nl/index.php?option=com_content&view=article&...

Zutphen - Vandaag was het tweemaal raak op de Den Elterweg ter hoogte van de benzinepomp Amigo, want er deden zich vanmiddag twee ongelukken voor.

Aan het begin van de middag draaide een auto met een paardentrailer de weg op. Een andere auto, komende uit de richting Baak, kon de auto met de paardentrailer niet ontwijken. Hierdoor werd de auto die de trailer trok, vol in de flank geraakt.

Vanmiddag rond kwart over 5 zijn opnieuw twee auto's ter hoogte van de benzinepomp Amigo tegen elkaar gebotst (zie foto's).

Een auto die net getankt had, wilde de Den Elterweg oprijden. Deze bestuurder zag het busje van Liander, dat uit de richting Baak kwam, over het hoofd. Een botsing was het gevolg. Bij het ongeval raakte de bijrijder van de personenauto lichtgewond en deze is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. De brandweer werd nog opgeroepen, maar deze hoefde uiteindelijk niet in actie te komen. De VOA (verkeersongevallen analyse) onderzoekt het ongeval. Beide voertuigen zijn afgesleept. Het verkeer ondervond enige hinder van het ongeval. De politie zorgde ervoor dat het verkeer werd omgeleid via de naastgelegen fietspaden.  (Tekst van: IJsselnieuws)

14 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57