Twee auto's in de sloot

30-06-2009 20:07

Reportage 1 http://www.regiomeppel.nl/index.php?frame=bekijkNieuws.php?ID=11439

Meppel - Dinsdagmorgen heeft er op de kruising Spoordijk / Dekkersweg een aanrijding voorgedaan tussen twee personenauto`s, waarbij één auto in de sloot tot stilstand kwam. De aanrijding onstond doordat één van de bestuurders geen voorrang verleende aan `t andere voertuig. Eén van de bestuurders, een vrouw, is bij het ongeval gewond geraakt en met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis. Berger Hooikammer heeft beide voertuigen afgesleept.

Tijdens het bergen van de voertuigen raakte er nogmaals een auto in de sloot. Dit gebeurde doordat de weg tijdelijk was afgesloten door de bergingswerkzaamheden, waardoor een automobilist met zijn voertuig moest keren op de weg. Hierbij reed de bestuurder iets te ver naar achteren waardoor deze ook in de sloot belandde. Beide inzittenden van dit voertuig konden ongedeerd hun voertuig verlaten. Hooikammer heeft ook dit voertuig weer op de weg gezet en afgevoerd.

9 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57