Drie auto's betrokken bij aanrijding

14-07-2009 23:23

Reportage 1 http://www.hvnieuws.nl/index.php?action=1&id=1345

Siegerswoude - Bij een ongeval op de Binnenwei in Siegerswoude zijn dinsdagmiddag enkele licht gewonden gevallen. Drie auto's botsten rond 16.30 uur op elkaar. Een rode VW kwam uit een uitrit gereden, een Nissan komende uit de richting van Siegerswoude raakte de auto aan de achterzijde, de VW kwam hierdoor scheef op de weg en werd van voren aangereden door een Opel komende uit de richting Ureterp.

Een ambulance kwam ter plaatse om de betrokkenen te onderzoeken. In de Opel zaten een jongetje en een meisje, zij hebben door de klap last van de borst door de gordels. De twee kinderen hebben een beer gekregen van de ambulance medewerkers. Na een tijdje kreeg een van de kinderen plots last van de ademhaling. De ambulance was op dat moment al weer weg, dus is er een andere op geroepen. De beide kinderen zijn met de moeder mee gegaan naar het ziekenhuis.

De overige betrokkenen zijn ook onderzocht. Er raakte echter niemand dermate gewond dat vervoer naar het ziekenhuis noodzakelijk was. Bergingsbedrijven Tolman en Derwin Nijboer hebben de auto's geborgen. (Bron: HV Nieuws)

14 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57