Twee aanrijdingen binnen een kwartier Andijk

18-07-2009 20:03

Reportage 1 http://112venhuizen.nl/regionaal/twee-aanrijdingen-binnen-een-kwartier-andijk...

Andijk - Vrijdagavond rond 20.46 gingen de pagers van brandweer Stede-broec, Enkhuizen en Andijk af voor een waterongeval bij de kruising Grootslagweg / Dijkgraafgrootweg in Andijk. Bij aankomst bleek dat er een Poolse bestuurder over de Grootslagweg reed, de bestuurder wilde oversteken echter tijdens het oversteken zag de Poolse bestuurder een andere bestuurder over het hoofd en raakte hem.

In de auto die van de Dijkgraafgrootweg kwam zat een kindje met de moeder, de baby en de moeder zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Het Mobiel Medisch Team ( MMT ) kwam ter plaatse om het ambulancepersoneel te assisteren bij de verzorging van de zwaargewonde Poolse bestuurder en zijn passagier. In totaal zijn er bij dit ongeval 4 gewonden gevallen, de politie onderzoekt de zaak.

Het 2e ongeval vond plaats bij de kruising Kadijkweg / Gedeputeerde Laanweg in Andijk, hierbij viel 1 gewonde. Rond 21.00 uur verleende een Landrover geen voorrang aan een andere auto waarna de voertuigen elkaar raakte. Een van de auto's raakte hierdoor een stroomkastje om te eindigen in de sloot.
een persoon is gewond geraakt en is met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de aanrijding.(Bron: 112 Venhuizen)

9 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57