Man uit Buitenpost rijdt tegen boom bij Lutkepost

18-07-2009 20:04

Reportage 1 http://www.radionof.nl/?page=42&album=1887
Reportage 2 http://www.zideo.nl/zideomediaplayer.php?zideo=6b3461546e46383d&playzideo...

Buitenpost - In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft rond 01.30 uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden nabij de rotonde van 'Lutkepost' bij Buitenpost. De bestuurder, een 34-jarige man uit Buitenpost, raakte hierbij licht gewond. De man is door nog onbekende oorzaak in de bocht rechtdoor gereden en heeft de auto tegen de boom 'geparkeerd'. De Buitenposter kon de auto op eigen kracht verlaten en wilde volgens getuigen geen hulp van de politie of een ambulance. Omstanders hebben besloten om toch de politie te alarmeren.

De bestuurder had, bij het arriveren van de politie, het wrak verlaten en kwam na een kwartier samen met een familielid terug bij de plaats van het ongeval. Hij bleek aan zijn arm en hoofd gewond te zijn. Toen de agenten hem aanspraken bleek hij onder invloed van alcohol te zijn. De man is voor een ademanalyse overgebracht naar politiebureau waar hij 565 ug/l blies.

Omdat hij last van zijn verwondingen kreeg is de man naar een huisartsenpost gebracht waar hij aan zijn verwondingen werd geholpen. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd en tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt. Daarnaast kreeg hij een rijverbod van zes uur. De auto raakte zwaar beschadigd en is afgesleept door bergingsbedrijf Derwin Nijboer. (Bron: Radio Noordoost Friesland)

14 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57