Ernstig ongeval Zelhem eist twee levens

27-07-2009 19:37

Reportage 1 http://www.ijsselnieuws.nl/index.php?option=com_content&view=article&...

Zelhem - Bij een ernstig ongeval tussen een motor en een auto zijn zondagmiddag twee mensen om het leven gekomen. Het gaat hierbij om een 22-jarige man uit Steenderen en een 82-jarige man uit Doetinchem. Een 85-jarige vrouw raakte tijdens het ongeval gewond, maar verkeerd niet in levensgevaar.


Op het kruispunt Hengeloseweg / Schooltinkweg raakte de 22-jarige motorrijder in botsing met een auto waar zich op dat moment een ouder echtpaar in bevond. Volgens de politie zou de automobilist door nog onduidelijke oorzaak de motor geen voorrang hebben verleend met een aanrijding tot gevolg.


Een mobiel medisch team is vanuit Nijmegen ingevlogen en hebben de motorrijder per traumehelikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Enschede, waar hij later aan zijn verwondingen is bezweken. Het oudere echtpaar is overbracht naar het ziekenhuis in Doetinchem, waar de 82-jarige bestuurder van de auto eveneens is overleden.


De verkeersongevallendienst van de politie Noord- en Oost gelderland heeft een onderzoek naar de toedracht van het ongeval in gesteld. Om deze rede zijn zij op zoek naar getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren. Zij kunnen bellen met het algemene telefoonnummer van de politie: 0900 - 8844 (Tekst van: IJsselnieuws)

12 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57