Zeker twee gewonden bij Diepenveen

28-07-2009 20:45

Reportage 1 http://www.ijsselnieuws.nl/index.php?option=com_content&view=article&...

Diepenveen - Bij een eenzijdig ongeval in de nacht van maandag op dinsdag op de Ganzekooisweg in Diepenveen zijn zeker twee inzittenen gewond geraakt.

Even voor half vier, reed een blauwe seat met meerdere inzittenen over de Ganzekooisweg, waarna de bestuurder het macht over het stuur moet zijn verloren. De auto is hierbij van de weg geraakt en vervolgens deels tegen een boom gereden. Volgens omstanders waren de jongeren van een feestje op weg naar huis, waarbij twee jongeren besloten met alcohol op achter het stuur kruipen, met het ongeval als gevolg.

De levensgevaarlijk gewonde bestuurder van het voertuig is op aanwijzen van de ambulancedienst direct uit het voertuig gehaald, dit om zo spoedig mogelijk overgebracht te kunnen worden naar het ziekenhuis. Een andere inzittene is door de brandweer uit het voertuig geknipt, en met spoed over gebracht naar het Deventer Ziekenhuis. Naar verluidt waren er naast de twee "zwaardere" gewonden, ook een aantal personen met hoofdpijn en schrammen. Over de identiteit van de slachtoffers is nog niets bekend gemaakt, dit zal vermoeddelijk dinsdag later op de dag volgen.

Volgens een politiewoordvoerder terplaatse tastte zij op dat moment nog in het duister. Zo bleek bij de afgegeven verklaringen geen eenduidig antwoord te zijn gegeven op de vraag welke kant de auto op reed. Ook kon de woordvoerder niet zeggen hoeveel inzittenen de auto tijdens het ongeval telde. Bij de vraag of er inderdaad alcohol in het spel zou zijn, was het antwoord: Uiteraard kunnen wij hier momenteel nog geen mededelingen over doen, wel zal dit onderzocht worden in het ziekenhuis. (Tekst van: IJsselnieuws)

14 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57