Ernstig ongeval in Notter

14-08-2009 18:08

Reportage 1 http://www.rijssen112.nl/nieuwsbericht.php?id=281

Notter - Bij een ongeval op de Rijssensestraat in Notter zijn vanmiddag 2 personen gewond geraakt. Even na half vier kwam een personenauto, komende uit de richting van Rijssen, door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht.

Een personenauto, komende uit de richting van Wierden, probeerde de auto nog te ontwijken. Dit ging goed, op zijn spiegel na. De vrachtwagen die daarop volgde kon de auto onmogelijk ontwijken waarna een aanrijding volgde. Beide voertuigen raakten elkaar met een snelheid rond de 80 km/h. Samen maakt dit 160, wat op de beelden goed te zien is.

De gealarmeerde hulpverleningsdiensten waren snel te plaatse. De ambulancedienst heeft bij aankomst direct assistentie gevraagd van de traumahelikopter. De brandweer heeft in samenwerking met de ambulancedienst het slachtoffer uit zijn benarde positie bevrijd. Na het stabiliseren is het slachtoffer overgevlogen naar het ziekenhuis in Enschede. De VOA heeft sporenonderzoek gedaan, waarna beide voertuigen afgesleept konden worden.
De chauffeur van de vrachtwagen kwam, op enkele blauwe plekken na, met de schrik vrij. (bron: Rijssen 112)

9 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57