Schilder ontdekt woningbrand

08-09-2009 20:08

Reportage 1 http://www.ijsselnieuws.nl/index.php?option=com_content&view=article&...

Lochem - LOCHEM - Vanmorgen heeft er in een woning aan de Molenbelt in Lochem korte tijd een felle brand gewoed. Bij de brand raakte niemand gewond.

Een schilder wie op een stijger aan het lakken was zag rook in de woning. Wanneer hij via een ander raam naar binnen keek zag hij dat de meterkast in de brand stond. Hij probeerde de brand te blussen maar kon door de grote rookontwikkeling niks beginnen. Om erger te voorkomen belde hij het alarmnummer. De brandweer was snel ter plaatse en bluste het vuur. Ter assistentie werd de brandweer van Barchem ingezet, tevens werd er een hoogwerker opgeroepen maar deze kon stand-by blijven.

De brand woedde in een blok van drie woningen waarbij de andere twee ontruimd moest worden vanwege een gaslek. Omstanders werden voor eigen veiligheid op afstand gehouden. Energiebedrijf Nuon moest ter plaatse komen om het gas af te sluiten. Mogelijk is kortsluiten de oorzaak van de brand. De woning heeft veel roet en waterschade opgelopen. (Tekst van: IJsselnieuws)

9 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57