Banden en velgen geparkeerde auto gestolen

09-09-2009 16:48

Reportage 1 http://www.hvnieuws.nl/index.php?action=1&id=1555

Grou - Een inwoonster van Jirnsum trof vanmiddag om 15.15 uur op de carpoolplaats bij het station van Grou haar geparkeerde VW Lupo zonder velgen en banden aan.

Op dinsdagmiddag rond 14.00 uur zag een getuige vanaf de afrit van de snelweg dat er handelingen plaatsvonden die niet in de haak waren. Deze getuige reed direct door naar het politiebureau en alarmeerde de politie. Toen deze enkele minuten later te plaatse kwam, was de dief al gedwenen. De getuige heeft de politie een signalement gegeven. De technische recherche heeft vingerafdrukken van de auto genomen en de sporen veilig gesteld.

Natuurlijk kan het zo zijn dat overige getuigen iets hebben opgemerkt, bijvoorbeeld reizigers die om 14.15 uur uit de trein stapten en naar hun auto liepen op de carpoolplaats. Mocht u iets hebben gezien dat kan bijdragen tot het oplossen van deze zaak, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de politie te Grou via telefoonnr. 0900-8844 (Bron: HV Nieuws)

9 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57