Dode bij aanrijding op Twenteroute N18

25-09-2009 10:58

Reportage 1 http://www.112achterhoek-nieuws.nl/

Varsseveld - VARSSVELD - Bij een ernstig verkeersongeluk op de N18 (Twenteroute), op de weghelft van Lichtenvoorde naar Doetinchem, is op donderdag 24 september een automobilist om het leven gekomen. Bij de aanrijding waren een vrachtwagen en vier personenauto’s betrokken.

De politie ontving even na 15:30 de eerste melding over de aanrijding, die plaatsvond op het kruispunt van de Twenteroute met de Zelhemseweg, ter hoogte van Varsseveld. Een 33-jarige vrachtwagenchauffeur uit Voerendaal bleek om nog onduidelijke reden achterop een aantal auto’s te zijn gebotst.

De bestuurder van de achterste auto is ter plekke aan zijn verwondingen overleden. Zijn echtgenote, die naast hem zat, is door de hulpdiensten opgevangen en met licht tot middelmatig letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

De Verkeersongevallendienst stelt ter plaatse een onderzoek in naar de toedracht van het ongeluk. De vrachtwagenchauffeur, die niet gewond raakte, is opgevangen en zal gehoord worden over de toedracht.

De overige inzittenden van de bij de aanrijding betrokken auto’s raakten ook niet gewond. De voorste auto liep lichte schade op, de overige drie auto’s en de vrachtwagen moesten worden afgesleept.

De noordbaan van de Twenteroute is naar schatting nog tot ongeveer 19:00 uur afgesloten tussen de Oostelijke Rondweg en de Zelhemseweg. Het verkeer wordt omgeleid. (Bron: HV Nieuws)

14 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57