Auto in sloot ter hoogte van Hantumhuizen.

29-09-2009 19:11

Reportage 1 http://www.radionof.nl/nieuws/auto-in-sloot-ter-hoogte-van-hantumhuizen

Hantumhuizen - HANTUMHUIZEN - Op de Nesserwei bij Hantumhuizen heeft dinsdagmiddag rond kwart over drie een aanrijding tussen twee auto's plaatsgevonden, waarbij een van de voertuigen in de sloot terecht is gekomen. Doordat de bestuurders elkaar op de kruising over het hoofd zagen kon een aanrijding niet uitblijven.

De auto komende uit de richting van Wierum had een rijdbare schade aan de voorzijde, maar het andere voertuig komende uit de richting Ternaard kwam zwaar beschadigd in een sloot terecht.

Politie en ambulance kwamen ter plaatse, waarbij het ambulance personeel de slachtoffers ter plekke onderzocht op eventuele verwondingen. Het bleek uiteindelijk allemaal mee te vallen en beide bestuurders konden zonder tussenkomst van een arts huiswaards keren.

Boersma berging uit Wouterswoude kwam ter plaatse om het zwaar beschadigde voertuig uit de sloot te halen en af te voeren. (Bron: Radio Noordoost Friesland)

8 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57