Fietster geschept door auto in Tjerkgaast

11-10-2009 14:21

Reportage 1 http://www.hvnieuws.nl/index.php?action=1&id=1691

Tjerkgaast - Een vrouw uit Sint Nicolaasga is zondagmorgen bij een ongeluk op de Spannenburgerdyk bij Tjerkgaast gewond geraakt. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 10.58 uur. De vrouw uit Sint Nicolaasga fietste over het fietspad van de Spannenburgerdyk bij Tjerkgaast maar stak halverwege plotseling over. Een bestuurder van een personenauto, die richting Tjerkgaast reed, kon de Sint Nykster niet meer ontwijken en schepte de vrouw. Het slachtoffer klapte op de voorruit van de auto en raakte daarbij gewond.

De vrouw werd ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld en vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aard van het letsel is nog niets bekend. De hevig geschrokken bestuurder van de personenauto en de inzittenden kwamen met de schrik vrij. De politie sloot één rijbaan van de Spannenburgerdyk tijdelijk voor het verkeer af. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie onderzoekt het ongeval.(Bron: HV Nieuws)

9 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57