Fors ongeval op A7 bij Joure

21-10-2009 11:55

Reportage 1 http://www.112groningen.nl/Groningen/nieuws/7250/nu-op-112nederland-nl-fors-o...
Reportage 2 http://www.112fryslan.nl/news/4144

Joure - Joure - Dinsdagmiddag omstreeks 13.55 is een bestelbus van de weg geraakt op de A7 tussen Heerenveen en Joure.

Diverse hulpdiensten werden gealarmeerd voor een aanrijding beknelling, omdat een bijrijder bekneld in het voertuig zat. De bestelbus kwam door nog onbekende oorzaak in de berm terecht, vervolgens kon de bestuurder de auto niet meer onder controle houden, waarna hij tegen een boom aan de kant van de weg botste.

De bestuurder kon waarschijnlijk zelfstandig uit de auto komen en is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Heerenveen. De bijrijder is na ongeveer drie kwartier door de brandweer van Joure en Heerenveen uit zijn benarde positie bevrijdt en vervolgens ook overgebracht naar het ziekenhuis. Door het ongeval ontstond een enorme ravage op een parallelweg, ook was door de klap een grote tak van een boom geknapt en was het motorblok van de auto een aantal meter weg geslingerd. Doordat één rijbaan werd afgesloten ontstond er een grote verkeersopstopping en kwam er een file van ongeveer 3 km te staan. De verkeers ongevallen analyse doet nader onderzoek naar de juiste toedracht van het ongeval. (Bron: 112 Groningen)

9 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57