Overstekende koe veroorzaakt aanrijding Stiens

24-10-2009 20:33

Reportage 1 http://www.112fryslan.nl/news/4152
Reportage 2 http://felkers.punt.nl/?id=498253&r=1

Stiens - STIENS - In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft er rond een uur een aanrijding plaats gevond op de Stienzer Hegedyk tussen Stiens en Vrouwenparochie.

Een Honda CRX komende uit richting Stiens botste op een koe die op de weg stond en kwam vervolgens in een sloot terecht. Als gevolg van de dichte mist heeft de bestuurder de koe waarschijnlijk niet gezien.

Voorbijgangers op een fiets zagen het gebeuren en hebben gelijk 112 gebeld waarna twee ambulances, de brandweer van Stiens en de duikteams van Leeuwarden en Harlingen ter plaatse kwamen. De inzittende is bevrijd door de brandweer en na enige tijd per ambulance met spoed vervoerd naar het MCL. De koe overleefde de aanrijding niet.

De politie heeft tijdens het ongeval de weg afgesloten voor het verkeer, de VOA ( verkeers ongevallen analyse ) heeft een onderzoek gedaan naar de exacte oorzaak van het ongeval. Berger Ketellapper heeft het wrak van de CRX afgesleept. (Bron: 112 Fryslan)

9 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57