Auto te water na aanrijding Venhuizen

24-10-2009 20:38

Reportage 1 http://112venhuizen.nl/regionaal/waterongeval-koggenweg-venhuizen.html

Venhuizen - VENHUIZEN -- Zaterdagmorgen rond 11.00 uur vond er een aanrijding tussen twee voertuigen plaats op de kruising Markerwaardweg / Koggeweg in Venhuizen. Onmiddellijk werden diverse hulpdiensten gealarmeerd omdat één voertuig te water was geraakt.

Ter plaatse bleek dat één van de automobilisten geen voorrang verleende waarna een aanrijding volgde. Door de aanrijding belande één van de voertuigen in de naast gelegen sloot. Omstanders hebben de bestuurder uit zijn voertuig gehaald. De inmiddels ter plaatse hulpdiensten ontfermde zich over de slachtoffers. De bestuurder van de auto die in sloot beland was, is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer van Venhuizen heeft het wegdek gereinigd. De auto die in sloot beland was is door een bergingsbedrijf afgesleept. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de exacte oorzaak van het ongeval. (Bron: 112 Venhuizen)

9 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57