Vrouw raakt bekneld in auto na aanrijding in Akersloot

31-10-2009 15:53

Reportage 1 http://www.mgkmedia.nl/index2.php/2009/10/30/vrouw-raakt-bekneld-in-auto-na-a...

Akersloot - Akersloot - Een 34-jarige automobiliste uit Akersloot raakte donderdagmiddag rond 12.00 uur gewond bij een aanrijding op de Geesterweg. De vrouw wilde bij de kruising met Sluisweg de weg oprijden, waar juist een witte glaswagen reed.

Deze reed vanuit de richting van de Molenlei in de richting van motel Akersloot en raakte de auto van de vrouw in de flank. Hierdoor kwam de 34-jarige vrouw bekneld te zitten in haar voertuig en moest door de brandweer hieruit worden bevrijd. Haar kindje van 13 maanden auto zat achterin auto. Deze mankeerde verder niets maar werd ter controle overgebracht naar het MCA in Alkmaar. De bestuurster werd hier ook naartoe overgebracht met vermoedelijk rug- en hoofdletsel.

De politie is voor het onderzoek naar de toedracht van het ongeval op zoek naar getuigen. Zij kunnen contact opnemen met de politie in Castricum via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). (Bron: MGK Media)

9 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57