Ravage op de Marneweg Vierhuizen na eenzijdig ongeval

31-10-2009 16:07

Reportage 1 http://www.112nederland.nl/Groningen/nieuws/7299/
Reportage 2 http://www.zideo.nl/zideomediaplayer.php?zideo=6b3461546e46383d&playzideo...

Vierhuizen - Vierhuizen - Dinsdagmorgen rond 7.20 uur is een grote ravage ontstaan na een eenzijdig ongeval op de Marneweg bij Vierhuizen. Een automobilist reed richting Lauwersoog waar hij ter hoogte van afslag Zoutkamp een black out kreeg.

Hierdoor raakte hij de macht over het stuur kwijt en raakte in de berm. Hier werden twee lantaarnpalen omver gereden en een verkeerbord.

De rit eindigde aan de andere kant van de parallelweg op de kop in de sloot. Hulpdiensten rukten massaal uit waaronder de brandweer, duikers en ambulance. Eenmaal ter plaatse bleek de bestuurder niet bekneld te zitten en waren de duikers niet nodig. Het slachtoffer is in de ambulance onderzocht. Met slechts een schrammetje kwam de bestuurder er goed van af. De auto raakte zwaar beschadigd. Ook was een spoor van motorolie over de weg achter gelaten, welke door de brandweer werd schoon gespoten. Het verkeer ondervond geen hinder van het ongeval. Bergingsbedrijf Faber uit Baflo heeft het wrak geborgen. (Bron: 112 Nederland)

8 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57