Dode bij ernstig ongeval Boerakker

09-11-2009 19:07

Reportage 1 http://www.112marum.nl/bericht.php?id=3916
Reportage 2 http://www.112groningen.nl/Groningen/nieuws/7388/man-77--verongelukt-bij-onge...
Reportage 3 http://www.112grunn.eu/het-nieuws/1-latest-news/478-man-meerdere-malen-overre...
Reportage 4 http://zideo.nl/zideomediaplayer.php?zideo=6c496957&playzideo=6b344f566e3...

Boerakker - Boerakker - Op de autosnelweg A7 bij Boerakker is zondagvond een 77- jarige man uit Amstelveen om het leven gekomen. De man was met zijn auto door nog onbekende oorzaak met zijn auto tegen de midden geleider gebotst. Toen de man vervolgens uit zijn auto stapte werd hij overreden door meerdere auto's. De A7 is tengevolge van het ongeval lange tijd afgesloten geweest. Het verkeer werd bij Marum van de autosnelweg geleid en via Nuis en Niebert, via Leek weer naar de A7 geleid. Het sporenonderzoek heeft geruime tijd in beslag genomen. De brandweer van Marum heeft geassisteerd bij het ongeval. Automobilisten die het slachtoffer hebben overreden, zijn later per bus overgebracht naar het politiebureau van Leek. Voor hen wordt slachtofferhulp ingeschakeld.

Politie persbericht - Bij een verkeersongeval op de autosnelweg A7 bij Boerakker is zondagavond een 77-jarige man uit Amstelveen om het leven gekomen.

Het slachtoffer botste door onbekende reden tegen de vangrail op de middengeleiding van de snelweg. Na de botsing stapte de man uit, waarna hij door een automobilist werd aangereden. Hij werd vervolgens nog meerdere keren overreden. Het slachtoffer overleed op de plek van het ongeval.

De politie zette tussen Boerakker en Leek de snelweg af. Ongeveer 15 betrokkenen en getuigen werden na het ongeval naar het politiebureau in Leek gebracht. Voor deze mensen werd direct slachtofferhulp ingeschakeld. Verkeersongevallenanalyse heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. Meerdere eenheden van de politie, brandweer en ambulancedienst werden bij het ernstige ongeval ingezet. Na het onderzoek en schoonmaakwerkzaamheden werd de snelweg weer vrijgegeven. (Bron: 112 Marum)

10 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57