Kaarslicht veroorzaakt grote brand

09-03-2010 13:43

Reportage 1 http://www.112nederland.nl/Drenthe/nieuws/8537/middelbrand-in-assen.html

Assen - In de nacht van zondag op maandag werd om 03:32 uur het brandweerkorps van Assen gealarmeerd voor een woningbrand aan de Fivelingostraat in Assen. Binnen acht minuten breide de brand zich uit waardoor ook de brandweer van Smilde werd opgeroepen. Ter plaatse bleek de brand in het dak van twee woningen te zitten. De bewoners van de omliggende huizen zijn gewekt door de politie en uit voorzorg geƫvacueerd.

Een vallende kaars is de oorzaak geweest van de woningbrand op de bovenverdieping. De 19 jarige zoon stootte een kaars om waarna papier op de vloer snel vlam vatte. Aangezien zelf blussen van de brand niet meer mogelijk was waarschuwde hij zijn moeder en broertje en verlieten ze de woning. De brandweer was de brand snel brandmeester

De omliggende woningen hebben nagenoeg geen schade opgelopen. Bij de brand is de 19 jarige jongeman lichtgewond geraakt, deze heeft brandwonden aan de hand opgelopen. Na ongeveer twee en een half uur aanwezig te zijn geweest kon de brandweer richting de kazerne.

13 jaar geleden

Kaarslicht veroorzaakt grote brandAdd to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57