Slimme winkeldievegges gebruiken baby voor diefstal Bolsward

02-12-2010 10:19

Reportage 1 http://www.feannijs.nl/14219-twee-winkeldievegges-in-bolsward-aangehouden.html

Bolsward - Een medewerkster van een drogerij wist op dinsdag 23 november op de Appelmarkt twee vrouwen aan te houden die zij herkende van de diefstal. Een dag daarvoor waren goederen gestolen. De twee bekenden direct. De 49-jarige en de 31-jarige hadden de dag daarvoor cosmetica meegenomen zonder te betalen.

Toen de vrouwen werden aangehouden bleek dat er diverse goederen in een kinderwagen lagen. Tussen de goederen lag ook een klein kind. Ook deze goederen bleken gestolen te zijn. Bij verder onderzoek van de politie werden in het huis meer gestolen goederen gevonden.

De vrouwen werden in verzekering gesteld op het politiebureau in Bolsward. De vrouwen stalen voornamelijk kleding. Daarnaast stolen ze ook voedsel en gebruiksvoorwerpen. Het winkelpersoneel in Bolsward hielden de vrouwen al geruime tijd in de gaten door vermoedens, maar konden ze tot nu niet op heterdaad betrappen.

Zeven ondernemers hebben ondertussen aangifte gedaan. Er werd een winkelverbod voor een jaar voor de betreffende winkels opgesteld. Ook werd er een proces-verbaal opgesteld.

7 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57