Baby in glascontainer Den Haag dood geboren

03-12-2010 14:31

Reportage 1 http://www.nu.nl/binnenland/2393729/baby-in-glascontainer-dood-geboren.html

Den Haag - De baby die dinsdagavond in een glascontainer is aangetroffen is niet door een misdrijf om het leven gekomen. De baby is dood geboren.

Er is sectie gedaan op het stoffelijk overschot van de baby. Daaruit is bewezen dat de baby dood ter wereld is gebracht.

Het NFI, Nederlands Forensisch Instituut, meldde in het rapport dat de baby na 34 weken dood ter wereld kwam. Normaal komt een baby na 37 weken ter wereld.

De aangehouden vrouw van 31 jaar blijkt de moeder van de baby te zijn. Dat verklaarde ze direct na de aanhouding. De vrouw is naar afwachting van verder onderzoek in vrijheid gesteld. Ze kan worden aangeklaagd voor het 'wegmaken van een stoffelijk overschot.' Een speciaal opgesteld rechercheteam onderzoekt de zaak.

De baby werd dinsdagavond in de Haagse wijk Escamp gevonden. Een getuige had gezien dat er een baby in de glascontainer lag. De politie heeft inspectie gedaan op de ondergrondse glascontainer, en heeft daar de baby ook in aangetroffen. Een forensisch team heeft de baby uit de container gehaald.De baby lag in een tas van de schoenenwinkel 'Schoenenreus'

13 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57