Man brandincident Haren overleden

07-12-2007 18:28

Reportage 1 http://www.112groningen.nl/artikel.php?artikel=2046
Reportage 2 http://www.zideo.nl/zideomediaplayer.php?zideo=6b3457616e413d3d&playzideo=6c5...

Haren - De man die zichzelf donderdagochtend in het gemeentehuis in brand heeft gestoken, is donderdagnacht aan de gevolgen van zijn verwondingen overleden. Het gaat om een 24-jarige man uit Haren. Het motief voor zijn daad is nog onbekend.

Een nog onbekende man heeft zich donderdagochtend in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein in Haren in brand gestoken. Het slachtoffer is zwaar gewond naar het brandwondencentrum in Groningen vervoerd. Het gemeentehuis is vervolgens ontruimd en gesloten. Alle personeel en bezoek is opgevangen en heeft geestelijke bijstand gekregen.



Het slachtoffer, vermoedelijk een asielzoeker, kwam het pand binnen en overgoot zijn lichaam met een brandbare vloeistof. Vervolgens stak hij zichzelf in brand. Een alerte medewerker van de gemeente pakte direct een brandslang en heeft het slachtoffer hiermee geblust. Alle hulpverleningsdiensten werden gewaarschuwd, waarna de man naar een ziekenhuis in Groningen is gebracht. Hij heeft zware brandwonden over zijn hele lichaam opgelopen. De politie heeft een technisch en tactisch onderzoek ingesteld. De politie heeft de identiteit van het slachtoffer nog niet kunnen vaststellen.

16 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57