Derde verdachte branden Veendam aangehouden

15-02-2011 09:31


Veendam - Maandag heeft de politie een 16 jarige jongen uit Veendam aangehouden voor zijn mogelijke betrokkenheid bij de recente branden in Veendam. De jongen is derde verdachte in verband met het onderzoek naar de Veendamse branden.

Bij eerdere aanhoudingen vorige week woensdag had de politie al twee 18-jarige mannen uit Veendam en Wildervank aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de brand van afgelopen 30 januari bij een hockeyvereniging aan de Ontspanningslaan.

Naast de brand in het clubhuis van de hockeyvereniging, ging stond circa twee uren later een garagabox aan de Continentenlaan in brand. In de nacht van donderdag 3 februari brandde een voormalig tuincentrum aan het Boven Westerdiep af. Zaterdagnacht 5 februari is geprobeerd brand te stichten in een pand aan de Nijverheidsstraat in Wildervank. Maandag 7 februari brandde een garage af aan het Boven Westerdiep. Woensdag 9 februari werd tenslotte nog een poging brandstichting ontdekt in een toiletgebouw op camping Borgerswold.

De 16-jarige verdachte wordt momenteel gehoord. Het technisch onderzoek naar de oorzaak van de branden en andere sporen zijn nog in volle gang. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

13 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57