Persoon zoek na auto te water (blijkt verzinsel)

16-12-2007 21:03

Reportage 1 http://www.112drenthe.net/newsbringer_read.php?bericht=wVT5fmfuhPBLcKj85vSib0...
Reportage 2 http://www.regiomeppel.nl/content/bekijkNieuws.php?ID=3215
Reportage 3 http://www.zideo.nl/zideomediaplayer.php?zideo=6b3461526f413d3d&playzideo=6c5...
Reportage 4 http://www.112regiostaphorst.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=277...

Meppel - Aan De Wetering bij Meppel reed in de nacht van vrijdag op zaterdag tegen 03.00 uur een personenauto in het water van de Hoogeveensevaart. Een kletsnatte 21 jr. man uit Meppel die verklaarde uit deze auto te zijn geklommen, liep naar het nabijgelegen ziekenhuis. De politie werd gewaarschuwd en omdat de man verklaarde dat er nog iemand in de auto had gezeten startten politie en brandweer een grote zoekactie. Daarbij zijn o.a. duikers ingezet.

De auto is gevonden en uit het water gehaald. Hoewel het kanaal tussen Meppel en Rogat tot ongeveer 06.00 uur uitgebreid is afgezocht is er geen spoor van een tweede persoon gevonden. De man die uit de auto is geklommen is onderzocht in het ziekenhuis. Hij had gedronken. Omdat het voor de politie nog niet duidelijk is wie de auto heeft bestuurd, nam een arts op verzoek van de politie bloed af van de man die uit de auto is geklommen. De auto is voor ander sporenonderzoek in beslag genomen. De politie onderzoekt deze zaak verder waarbij o.a. de man nader zal worden gehoord.

Update: De 21-jarige bestuurder gaf uiteindelijk toe dat hij de bijrijder verzonnen heeft. Dit kost hem een proces-verbaal en mogelijk ook de extra kosten die gemaakt zijn bij de zoekactie.

16 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57