Go Ahead Eagles hooligans vernielen supportershome

23-12-2007 13:31

Reportage 1 http://www.rtvoost.nl/media/?video=131237&news=80195

Deventer - De laatste weken zijn hooligans van Go Ahead Eagles al een paar keer negatief in het nieuws geweest. Er waren begin december al rellen bij de wedstrijd tegen Ajax en nu is er onenigheid met de hooligans over het supportershome.

Vrijdagavond 21 december richtten leden van de harde kern van supporters van voetbalclub Go Ahead Eagles vernielingen aan in het supportershome ’t Rielerhuus. De politie was snel ter plaatse, maar de daders waren al gevlogen. Binnen was behoorlijk wat schade aangericht. De ME heeft het pand veiliggesteld. Samen met een aannemer werd het Rielerhuus dichtgetimmerd en daarna is het pand overgedragen aan de gemeente. Er werden geen arrestaties verricht. Wel werd een 42-jarige Deventenaar aangehouden omdat hij met vuurwerk gooide richting een politiehond.

’s Middags werden al drie mannen (personalia onbekend) buiten heterdaad aangehouden voor hun betrokkenheid bij incidenten na afloop van de voetbalwedstrijd Go Ahead Eagles – FC Den Bosch op 30 november 2007. Zij werden allen voor verhoor overgebracht naar het bureau.

16 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57