Auto te water in Oude Leije

24-12-2007 19:20

Reportage 1 http://www.112fryslan.nl/zomplog/index.php?content=detail&id=1892

Oude Leije - De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een onderzoek ingesteld toen een fietser een auto zag liggen in de Finkumervaart bij Oude Leije. Een duiker van de brandweer onderzocht de auto en een gedeelte van de vaart. Er werd echter geen bestuurder aangetroffen. Toen de auto door een sleepbedrijf boven water werd gehesen werd het kenteken zichtbaar.

De auto bleek op naam van een 50-jarige inwoner van Oude Bildtzijl te staan. Agenten gingen naar de woning van de man. In eerste instantie ontkende de Oude Bildtzijler dat hij had gereden. Na enig aandringen gaf de man toe dat hij wel degelijk had gereden en na het eenzijdige ongeval naar huis was gelopen. Na onderzoek bleek dat de bestuurder een ontzegging van de rijbevoegheid had en dat zijn auto niet was verzekerd. Hier werd dan ook proces-verbaal voor opgemaakt. Tevens kreeg de man nog een proces-verbaal voor het verlaten van de plaats van een ongeval.

10 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57