Nieuwjaarsnacht in Coevorden

01-01-2008 13:34


Assen - Oudejaarsavond was de politie in de Secr. Bruintjesstraat voor een melding. Nadat deze was afgehandeld liepen de agenten terug naar de auto. Een 18-jarige jongen uit Coevorden schold de agenten meerdere keren uit, waarna hij is aangehouden voor belediging. Hij is ingesloten en kan een boete tegemoet zien.

De politie heeft rond 01.00 uur een 29-jarige man uit Schoonebeek aangehouden wegens huiselijk geweld en mishandeling. Hij sloeg zijn ex-partner en twee mannen die daar op bezoek waren. De man is ingesloten.

Rond twee uur kreeg de meldkamer een melding over een man die in het water was gevallen van het Stieltjeskanaal. De meldster had een plons gehoord en zag een man in het water liggen, nabij het bruggetje tussen de Drostenstraat en de Rembrandtlaan. Omdat ze via haar mobieltje geen contact met 112 kon krijgen, waarschijnlijk vanwege een overbezet netwerk, fietste ze door naar de kennissen in de buurt. Daar belde ze 112. De brandweer is met duikers aan het zoeken geweest maar heeft tot nu toe niemand kunnen vinden. Het zoeken is rond vier uur gestaakt.

Rond 03.00 kreeg de politie een melding dat op het Kasteel een man met een vuurwapen zou lopen. Ter plaatse troffen agenten een 16-jarige jongen uit Coevorden aan, die een vuurwerkpistool bij zich had. Dat is in beslag genomen.

16 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57