Ongeval op de A50 ten hoogte van Heerde

15-01-2008 17:59

Reportage 1 http://www.regiozwolle.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=3...

Heerde - Op de A50, tussen de af- en oprit ter hoogte van Heerde, raakte dinsdagmorgen twee personen gewond bij een aanrijding. Een bestelwagen van een hekwerkbedrijf raakte door onbekende oorzaak van de weg en ramde een in de berm staand bord waarna de bestuurder wilde corrigeren en de snelweg weer op schoot. Een passerende Toyota werd hierbij geraakt waardoor dit voertuig van de weg raakte en via de rechterberm tegen de middengeleider tot stilstand kwam.

Alle hulpdiensten rukten uit om assistentie te verlenen bij het ongeval De chauffeur van de bestelwagen kon ter plaatse aan zijn verwondingen worden geholpen. De chauffeur van de Toyota was minder fortuinlijk. Door de aanrijding was zijn voertuig zwaar beschadigd en zat hij bekneld. De brandweer wist de man uit zijn benarde positie te bevrijden door de achterdeur van het voertuig te verwijderen. Hierna kon hij met behulp van de wervelplank uit het voertuig worden gehaald.

De man is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De ochtendspits op de A50 ondervond flinke hinder van het ongeval omdat lange tijd het verkeer via de vluchtstrook langs het ongeval werd geleid.(bron: Regio Zwolle)

14 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57